Artés es prepara per la Cursa entre vinyes

Amb l'objectiu de promoure el valor de l'esport, la Jove Confraria dels Vins del Bages ha creat aquest esdeveniment que, a més, té un caire solidari

Aina Font Torra
07 d'octubre del 2014
Aquest proper diumenge dia 12 d'octubre, a les nou del matí, se celebrarà la primera edició de la Cursa solidària entre vinyes. Però potser seria més correcte parlar de curses, en plural, ja que aquest esdeveniment contempla tot tipus de recorreguts i maneres de fer-los. N'hi haurà un, de 10 quilòmetres, que es farà caminant i estarà dirigit, sobretot, a les famílies amb nens que vulguin passejar entre vinyes, tot gaudint del paisatge que ofereix el pla de Bages. Una altra modalitat, que també constarà de 10 quilòmetres, es farà corrent, per a totes aquelles persones que tinguin ganes de suar una mica més. I pels més valents, la trail tècnica de 21 quilòmetres que, a banda de passar per vinyes i camins de terra, també s'enfrontaran amb trialeres. 
 
El preu de la cursa és de deu euros i és obligatòria la inscripció per part de tothom (nens i nenes inclosos, encara que si tenen menys de deu anys, no paguen). Tots els beneficis que se n'extreguin es destinaran a beques menjador pels infants necessitats del Bages, a través del Consell Comarcal, com a entitat de gestió d'aquestes beques.
 
La Jove Confraria dels Vins del Bages, que és qui organitza l'esdeveniment, declara que són moltes les persones, els col·lectius, les fundacions, les empreses i els grups que han col·laborat per fer realitat la cursa.
 
Per a més informació i inscripcions, cal clicar el següent enllaç.