Els Salats repeteixen millor actuació al Concurs de Castells

Els Salats de Súria carregant el 5 de 7 a Tarragona.
Els Salats de Súria carregant el 5 de 7 a Tarragona. | Salats
Redacció
06 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:11h

Els Salats de Súria carregant el 5 de 7 a Tarragona. Foto: Salats


Els Salats de Súria van viure el passat dissabte a la tarda la seva actuació al 25è Concurs de Castells que es va celebrar al Tarraco Arena de Tarragona, i que van completar amb la seva millor actuació.

Els Salats, amb 250 castellers suriencs desplaçats, van decidir començar pel 4 de 7 amb el pilar. La tensió i els nervis potser van fer que el castell no fos gaire maco, però es va descarregar sense excessius problemes. El castell escollit per la segona ronda va ser el 5 de 7, el castell estrella dels suriencs. Sembla que li tenen la mida ben presa, i el van descarregar per cinquena vegada consecutiva. En tercera ronda van completar sense problemes el 3 de 7 amb pilar, que servia per repetir la seva millor actuació.

Amb la tranquil·litat de la feina feta, els suriencs van decidir intentar un nou castell que fa temps que treballen: el 2 de 7. Tot i alguna tremolor, el castell semblava que pujava ferm, però amb els dosos col·locats van decidir desmuntar-lo. Per acabar, en ronda de pilars, es van fer quatre pilars de 4 per acomiadar-se d'una jornada castellera inoblidable.
Arxivat a