Mitjans francesos es fan ressò del sistema de Compact Habit

L'empresa cardonina participa en la construcció d'una residència d'estudiants de 214 habitacions a Pau

Redacció
03 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:21h
Mitjans de comunicació francesos de renom com el diari Sud Oest, referent periodístic a 8 Departaments, o la televisió France 3 s'han fet ressò recentment del singular procés constructiu de la nova residència per a universitaris que s'aixeca a Pau amb mòduls industrialitzats de Compact Habit produïts a la seva planta de Cardona. També la revista Economía Hispano Alemana ha dedicat, en la seva darrera edició, un article a aquest projecte que ja es troba en un estadi avançat.

Els mòduls, que acabaran configurant un edifici de 214 habituacions individuals i 2 apartaments, s'han traslladat per carretera, de Cardona a Pau, en el decurs de les darreres setmanes. El diari Sud Oest, ha qualificat el sistema constructiu "d'inèdit a França" i l'hi ha dedicat un ampli reportatge de sis columnes.

La residència universitària consta de planta baixa més 4 plantes. A la planta baixa hi ha l'accés a l'edifici i als espais comunitaris i a les altres plantes es combinen les habitacions amb diferents espais. 
Arxivat a