El Foment de Súria porta «El món real» al Kursaal

Redacció
02 d'octubre del 2014
Actualitzat el 04 d'octubre a les 14:45h
El Foment de Súria porta diumenge 'El món real' al Kursaal.
El Foment de Súria porta diumenge 'El món real' al Kursaal. | Foment

Després del ple a la Sala Gran amb la seva versió del 'T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré', Foment Cultural de Súria repeteix cita al Kursaal aquest diumenge a les 6 de la tarda per presentar aquest nou muntatge, 'El món real', dirigit per Eduard Reguant. Quatre veus i interpretacions que agafen un caire molt diferent que en els anteriors espectacles, acompanyats d'una escenografia i projeccions visuals molt acurades. 

'El món real' és el darrer espectacle musical que ha estrenat el grup de teatre del Foment cultural de Súria. Un musical creat a partir de l'obra de Jonathan Larson que, en la dècada dels noranta, va captivar mig món pel seu atreviment a tractar temes que fins llavors eren tabús en un espectacle musical. Quatre intèrprets (Agnès Aloy, Eduard Reguant, Ricard Reguant i Glòria Tàpia), acompanyats pel pianista manresà David Martell, arriben a l'essència d'aquest compositor amb cançons que fan qüestionar-nos qui som i què busquem.

Les entrades que tindran un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet