Ajornat el judici contra un manresà acusat d'abusar de la seva fillastra

Segons la fiscalia, l'acusat li va fer tocaments quan tenia deu anys i la va obligar a fer-li fel·lacions entre els 11 i els 12 anys

ACN
02 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:55h
Aquest dimecres s'ha celebrat a l'Audiència de Barcelona un judici contra un manresà per agressions sexuals. La fiscalia demana 24 anys de presó per abusos i agressions sexuals continuades, amenaces i maltractament a la llar comesos per l'acusat contra la seva parella, dos fills i una fillastra menors d'edat entre els anys 2005 i 2011. L'home, que estava en llibertat provisional, no ha estat localitzat i el judici s'ha ajornat.

Segons la fiscalia, l'acusat va fer tocaments a la fillastra quan tenia deu anys i la va obligar a fer-li fel·lacions entre els 11 i els 12 anys. A partir dels 13 la va violar i pegar, amenaçant amb matar la seva mare. Aquests abusos i agressions els feia en alguna habitació de la casa tot i que hi hagués la resta de la família. A la seva parella també la va agredir i amenaçar de mort diverses vegades amb un ganivet, així com als seus fills, a qui va trencar les ulleres i va colpejar repetidament.

Tot i que la mare va presentar denúncies a la policia el 2003 i el 2004, les va retirar immediatament. Finalment, el maig del 2011 la mare va interposar una nova denúncia, que ha acabat en aquest procés judicial.

La menor agredida pateix greus seqüeles, com somnis i records recurrents, estrès posttraumàtic, trastorn adaptatiu crònic, ansietat i insomni, entre d'altres.