Espot del comerç per a la Cursa de la Penya Blaugrana Santpedor

Redacció
30 de setembre del 2014
Actualitzat a les 18:18h
990_1412093398Untitled-7
990_1412093398Untitled-7
Tot està a punt per a la celebració de la cursa de la Penya Blaugrana Santpedor, que dissabte que ve celebrarà l'edició numero 22, i que des de l'any passat corre en suport a Ampans. Aquesta cursa, en la qual hi participen cada any entre 600 i 700 persones, és una de les més multitudinàries de la Catalunya Central i tot un clàssic en el calendari de tardor.

El cartell de l'esdeveniment incorpora un any més el lema 'Corre per Ampans', i enguany hi suma una campanya de suport dels botiguers i comerciants de Santpedor, associats a CUSA (Comerciants Units de Santpedor) que han gravat un espot publicitari que es podrà veure a través de les xarxes socials i que pretén donar a conèixer l'esperit solidari de la gent de Santpedor.

D'aquesta manera, la Penya Blaugrana Santpedor, ara també amb el suport de CUSA, no només vol compartir territori, sinó valors i una causa, la de córrer per visualitzar tot allò que poden aportar les persones amb discapacitat intel·lectual. En l'espot, que dura 2 minuts exactes, 23 establiments i comerços donen la cara per Ampans i animen a tothom a conèixer Santpedor com un municipi de gent solidària, saludable i acollidora.

Amb la incorporació d'aquests valors, la cursa de la Penya Blaugrana Santpedor ajuda a fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i destina una part de les inscripcions de la cursa com a donació per contribuir a desenvolupar el projecte de la fundació Ampans, que actualment dóna atenció a més de mil tres-centes persones i a les seves famílies.

Per la seva banda, Ampans, i amb la voluntat de visualitzar les capacitats de les persones per sobre de les limitacions, participa amb voluntariat en l'operatiu organitzador de la cursa i col·labora en diverses tasques al llarg de la jornada. Els trofeus que es lliuraran en les categories de la mini cursa han estat dissenyats i elaborats per la gent d'Ampans, una altra forma de visualització de les persones usuàries de l'entitat.

La cursa es disputarà dissabte que ve, dia 4 d'octubre i tindrà un recorregut de 10 km. També hi haurà un format més reduït, la mini cursa, de 4 Km perquè s'hi apuntin els més petits.

Més informació

Arxivat a