L'espai familiar de la Ludugurus obre dimecres

La ludoteca estarà oberta per a les famílies els dimecres i els divendres de 5 a 2/4 de 8 de la tarda

Redacció
29 de setembre del 2014
La Ludoteca Ludugurus obre el seu espai familiar el proper dimecres 1 d'octubre. Qui vulgui pot venir a fer-se el carnet de l'espai de joc familiar d'aquest curs i gaudir dels jocs i les joguines que hi ha a la Ludoteca Ludugurus amb tota la família. Aquest és un projecte que vol ajudar a reforçar l'atenció dels familiars cap als infants, perquè és durant l'estona de joc quan els infants més imaginen, creen, somien i construeixen. 
 
A partir d'aquest mes d'octubre es pot anar a jugar els dimecres i els divendres de les 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre i també els dimecres es podrà participar en els tallers que s'aniran programant.
 
El carnet de l'espai de joc familiar té un cost de 3€ anuals (d'octubre a maig) amb el què, a part de poder jugar i fer tallers a la Ludoteca Ludugurus, es participarà en un sorteig trimestral d'entrades a espectacles o activitats familiars que es fan a Manresa. 
 
Per fer-se el carnet o demanar informació es pot anar al C/ de la Mel, 5, de Manresa, cada tarda de les 16:15h a les 20:00h, trucar al telèfon 93 872 17 04 o enviar un correu electrònic a ludoteca.manresa@creuroja.org