Els Treballadors Aturats organitzen una xerrada sobre la crisi

Es farà aquest divendres a l'Espai Roig i anirà a càrrec de Felipe L. Aranguren

per Redacció , 25 de setembre de 2014 a les 16:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els treballadors Aturats del Bages organitzen divendres a les 7 de la tarda una xerrada sobre la crisi econòmica a càrrec de Felipe L. Aranguren que donarà la seva visió crítica d'aquesta crisi amb dades i culpables a l'Espai Roig del Bages.
 
Felipe L. Aranguren és autor de nombroses obres d'assaig sobre cultura, política, sociologia; i també de llibres de poesia. Col·laborador de l'ACP, ha estat membre del Consell Assessor de RTVE a Catalunya i col·laborador del Centre d'Investigació per a la Pau. Professor en diverses universitats d'estiu, col·labora en revistes i diaris i imparteix conferències. És autor dels poemaris 'Enderrocs i laberints' (1997), 'El viatger i la seva terra' (1999), 'La nau de l'oblit' (1998), 'L'esfinx' (2001). Figura en l'antologia en alemany, traduïda també a l'anglès, francès i rus, 'Hell Verwundete des Miltelmeers' (2001).

 

Participació