CIDET obté un gran èxit en els cursos d'idiomes

Un 95% dels alumnes van superar les proves oficials ISE i DELF

Aina Font Torra
23 de setembre del 2014
L'anglès i el francès són dues de les llengües que es poden estudiar a CIDET SL, a part de l'alemany, el rus, l'italià o el xinès. Aquesta entitat privada ja fa anys que forma a docents, empresaris i també a individus a títol personal en les diverses disciplines idiomàtiques que ofereix.
 
En aquest cas, la bona notícia va arribar el passat mes de juny, quan una colla d'alumnes que cursaven anglès o francès es van examinar a les proves oficials d'ISE (Trinity College London) i de DELF (Institut Français), respectivament. El resultat va ser molt satisfactori, amb un 95% d'estudiants aprovats. 
 
Segons el professorat de l'entitat, l'atenció personalitzada és una peça clau en l'engranatge de l'aprenentatge de l'alumne, posant especial atenció amb les necessitats individuals de cadascú. És per això que s'ofereix una gran varietat horària perquè tothom que s'hi vulgui apuntar ho pugui fer. "Els estudiants poden escollir entre diverses modalitats de curs, com per exemple el que només és de conversa o els cursos intensius i semi-intensius", afirmen els treballadors de CIDET.
 
Un dels objectius principals de l'entitat és assegurar-se que l'alumnat treballi totes les competències de l'idioma, però, afirmen, on hi ha més dificultat és en la comprensió i la comunicació verbal. "Davant aquesta situació, els professors actuem també de coach dels estudiants perquè assoleixin les seves necessitats, alhora que els proporcionem els medis per aconseguir els objectius que es proposin". I és que cada vegada hi ha més empreses que demanen aquesta metodologia, pràctica i eficaç, per preparar els seus treballadors. Els mateixos treballadors de CIDET ja ho diuen: "Som conscients que per evolucionar en el món laboral  és fonamental tenir un títol oficial que acrediti el coneixement en idiomes".