Preparats, llestos… Rasos-Manresa

La 23ª edició de la caminada tindrà lloc el segon cap de setmana d’octubre

Aina Font Torra
22 de setembre del 2014

Des del dia 15 d’aquest mes que ja estan actives les inscripcions per fer la marxa de resistència que començarà als Rasos de Peguera i acabarà a la zona esportiva del Congost.
La sortida serà a l’esplanada del davant del Xalet del Refugi del Centre Excursionista Montserrat de Manresa (CEM) a dos quarts d’11 del matí del dia 11 del mes que ve. Per anar fins allà, l’organització ha posat a l’abast dels participants un servei d’autobusos que sortiran a les 9 del matí de l’aparcament del pavelló del Congost .
 
Per inscriure’s a la caminada es pot fer a través del web www.cecb.cat o anant directament a la secretaria d’aquesta mateixa entitat, que es troba al carrer Urgell, 16, principal. El preu per participant depèn de si es tracta de socis federats o no. Dins de la categoria de socis federats, hi ha els que ho estan al CECB (15€) o els que estan adherits a la UIAA (22€). En el cas de no estar federat però ser soci del CECB, es pagaran 20€ i, si no s’està federat ni s’és soci d’enlloc, el preu a pagar serà de 27€. Pagant aquestes quantitats, els avituallaments hi aniran inclosos.
 
Per a més informació i per consultar el reglament, podeu clicar aquest enllaç