Distensió i complicitat entre dones tot parlant del sòl pelvià

Redacció
19 de setembre del 2014
Xerrada de la Clínica Oberta sobre el sòl pelvià. Foto: CSJ

La complicitat entre dones, la distensió i algun toc d'humor van servir ahir per posar sobre la taula la importància del sòl pelvià, una part de l'anatomia femenina sovint oblidada i que juga un paper fonamental en diferents etapes de la vida d'una dona. Aquesta era la proposta llançada per la Clínica Sant Josep en una nova edició del cicle de xerrades Clínica Oberta i que va tenir una resposta molt positiva per part d'una vintena de dones que es van interessar per conèixer com poden millorar les condicions d'aquesta zona del cos.
 
La fisioterapeuta d'Espai Dona Mer Blanquet va ser l'encarregada d'exposar com les diferents situacions de la vida d'una dona afecten les condicions del sòl pelvià. Blanquet també va resoldre dubtes i va donar consells per evitar-ne el deteriorament. La xerrada va transcórrer en un ambient distès i va finalitzar amb un animat torn de paraula en què les assistents van poder exposar les seves inquietuds.
 
Clínica Oberta és un cicle de xerrades organitzat per la Clínica Sant Josep que vol ser un punt de trobada entre professionals de la salut, pacients i familiars, amb l'objectiu de tractar diferents qüestions relacionades amb la salut.