Sant Vicenç lliura els guardons als seus millors esportistes

Redacció
16 de setembre del 2014
Els guardonats en la Festa de l'Esport de Sant Vicenç. Foto: AjSVC

El passat dissabte va tenir lloc a la Zona Esportiva Municipal, la 14a edició de Festa de l'Esport Santvicentí, on es va fer entrega de guardons als esportistes santvicentins que al llarg de la temporada  2013-2014 més han destacat.
 
Aquest acte estava programat en el marc  de la 10a edició  de la Setmana de l'Activitat Física i l'Esport que s'ha celebrat del 5 al 12 de setembre, i on s'ha dut a terme activitats esportives.
 
Com a millor esportista sènior, ha estat guardonat Jordi Romero Temporal del Club Natació Castellet, per aconseguir aquesta temporada ser guanyador en la categoria pre-màster i 3r classificat en categoria màster del Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes, a més a més d'aconseguir la 3a classificació General al Circuit Català d'Aigües Obertes  i d'altres mèrits aconseguits al llarg de la temporada.
 
En segona posició a millor esportista sènior, ha estat nomenat David Martínez Cabrero del Club Kick-boxing Pugnator Castellet, esportista que ha guanyat el Campionat d'Espanya de Kick-boxing professional en regles K1 (CEK).
 
El tercer ha estat el jugador d'Escacs Lluc Basora Pascual del Club d'Escacs Moià.
 
En quant a millor esportista promesa el guanyador ha estat l'esportista Sergi  Garcia Magrans del Club Atlètic Manresa, aconseguint aquesta temporada el títol de subcampió de Catalunya per clubs en la modalitat de salt de llargada categoria Aleví, quedar en 2ª classificació en el Campionat de Catalunya per relleus de 4x 60m i  en 3r classificació de 3x600m. 
 
La segona posició se li ha atorgat  al jugador Alex Garcia Muñoz del Futbol Sala Manresa, guanyador amb el seu equip de categoria Aleví, de la Copa Catalana i escollit per la selecció catalana per disputar el campionat d'Espanya, celebrat a Almeria arribant a semifinals.
 
La tercera posició per a la jugadora Clara Rivera Lafont del Club Esportiu Futsal Vicentí.
 
Pel que fa al premi al millor entrenador, el premiat ha estat l'Adrià Flores Lledó entrenador dels 2 equips femenins federats del Club Bàsquet Castellet, pel seu treball tècnic, perseverança i empenta al bàsquet femení santvicentí. 
 
En relació als millor equips, han estat premiats l'Equip Benjamí de Futbol Sala del Club Esportiu Futsal Vicentí, per mantenir-se en 1a divisió i 2ª classificació en la lliga, on un dels seus jugadors ha sigut elegit per  la selecció catalana per a disputar el Campionat d'Espanya celebrat a Almeria; l'Equip Castellet A del Club d'Escacs Castellet quedar subcampió en la lliga catalana d'escacs, del grup 3 de 1ª categoria provincial; i l ‘Equip Premini Femení del Club Bàsquet Castellet.
 
Com a millor entitat va ser premiada el Centre Excursionista Sant Vicenç de Castellet,  per la seva col·laboració i organització en molts dels actes i d'esdeveniments esportius i culturals celebrats en el municipi. Cal destacar que aquesta entitat està de celebració del seu 60è aniversari.
 
Pel que fa a les mencions especials, aquestes han estat per a Jordi Torra Torra (Club Karate Sant Vicenç); Rubén Ruiz Cano (Tot Moto Bages Sud); Amaia Valentín Solvas, per la seva constància; Andrea Barberà Pellicer (Club Taekwondo Castellet) per la seva motivació i destresa;  i al Gimnàs Marca pels seu 25è aniversari.