L'exparella de l'home en vaga de fam diu que fa el millor pel seu fill

La dona diu que compleix "escrupolosament" les sentències judicials, però que té "por" de deixar el menor a soles amb el seu pare

Pere Fontanals
15 de setembre del 2014
L'exparella de l'home que fa més de 10 dies que està en vaga de fam davant dels jutjats de Manresa per un tema de visites del fill que tenen en comú ha explicat a Manresainfo.cat que compleix "escrupolosament" totes les resolucions judicials malgrat no està del tot satisfeta "amb alguna d'elles".
 
La mare del menor d'11 anys ha explicat al diari que per a ella el més important "és el benestar del seu fill", i que no confia en l'estabilitat emocional del seu pare biològic com per deixar-lo a les seves mans sense l'acompanyament de les psicòlogues del SATAF com demana ell. "El pare del nen va estar més d'un any passant controls per substàncies estupefaents i, a més a més, requereix tractament psicològic", assegura. "Encara ara, -i ho reconeix ell mateix- és consumidor habitual de haixix", apunta.
 
"A mi em fa por deixar-li el nen sense la supervisió de ningú", i el nen "també li té por", assegura la mare. "Seguiré acatant el règim de visites que s'estipuli als jutjats de Manresa, com he fet fins ara", ha conclòs.
 
Alberto és un barceloní de 47 anys que s'ha plantat davant dels jutjats amb una colla de pancartes dient que fa vaga de fam des del passat 3 de setembre. La protesta, segons va assegurar a Manresainfo.cat és per l'incompliment "sistemàtic" per part de la mare del seu fill del règim de visites que té estipulat.