L'Espai Rubiralta acull la presentació del primer llibre de Xavier Gual

"El món (no) és un lloc perillós", és una crònica subjectiva que explica els viatges que ha anat fent l'autor per tot el món

Aina Font Torra
15 de setembre del 2014
El periodista i més recentment empresari Xavier Gual s'aturarà a l'Espai Rubiralta per presentar el llibre "El món (no) és un lloc perillós", que ha escrit valent-se de les experiències que ha tingut en els incontables viatges que ha hagut de fer per feina. Sense ningú que l'acompanyés, ha voltat per més de 60 països dels quals n'exposa les experiències que l'han enriquit més. "Deixant de banda les diferències físiques, en el fons tots som iguals", declara, mentre repeteix que la millor manera per conèixer els racons del món i la gent que hi viu, és anant precisament als llocs que no són turístics. "A vegades s'han de córrer riscos per descobrir. I de moment, tot el que he fet m'ha enriquit cada cop més".

El llibre s'ha publicat aquest juny i ja ha estat presentat a Berga, la ciutat natal de l'escriptor. Aquest dijous dia 17 a les vuit del vespre, serà el torn de Manresa, a l'Espai Rubiralta on, a part de Xavier Gual, hi intervindran Marc Serena, periodista i viatger, Jordi Serrallonga, científic i viatger, Andrea Rodés, ecriptora i viatgera i Albert Bosch, escriptor i autor del pròleg del llibre i, com no podia ser d'una altra manera, viatger. L'acte també comptarà amb la presència virtual d'Albert Casals, autor dels llibres "El món sobre rodes" i "Sense fronteres" i Quim Masferrer, periodista i presentador del programa de TV3 "El Foraster".