Súria s'incorpora a la xarxa «Compartir Cotxe»

El servei s'adreça a les persones que han de fer un mateix recorregut per anar a treballar o a estudiar

Redacció
12 de setembre del 2014
Súria s'ha afegit a la xarxa 'Compartir Cotxe', una plataforma informàtica gratuïta per facilitar la trobada de persones que estiguin interessades a compartir el vehicle privat per fer viatges regulars o esporàdics. Les persones interessades hi poden accedir a través d'un bàner des de la pàgina d'inici del web municipal o directament des de l'adreça http://suria.compartir.org.
 
La xarxa 'Compartir Cotxe' és present a seixanta-vuit països i compta amb més de 70.000 usuaris registrats. Els seus objectius són promoure un ús més racional del cotxe, afavorir la mobilitat sostenible, millorar l'ús de l'espai públic i reduir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats.
 
El servei s'adreça a les persones que periòdicament han de fer un mateix recorregut per anar a treballar o a estudiar.
 
Les persones interessades s'hauran de registrar al web de la xarxa 'Compartir Cotxe'. Els usuaris registrats podran veure si hi ha altres persones inscrites per fer un viatge semblant. Quan hi hagi algú que estigui interessat en compartir viatge, l'usuari rebrà un correu electrònic amb les dades de contacte de l'altra persona. Les dades confidencials no seran visibles a usuaris estranys.
 
La xarxa 'Compartir Cotxe' està formada per ajuntaments, organismes públics i empreses. La incorporació de Súria ha estat una iniciativa de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament.
 
El web de la xarxa 'Compartir Cotxe' també ofereix estimacions de l'estalvi econòmic i ambiental que es genera per compartir vehicle en els trajectes seleccionats.
Arxivat a