L'Auditoria Ciutadana de Moià comença a treballar

En la reunió del passat divendres es va decidir estudiar en una primera fase les obres de pavimentació i urbanització del carrer Magí Vilardell

Redacció
10 de setembre del 2014
Carrer Magí Vilardell de Moià. Foto: ADMM

El passat divendres tot i la intensa pluja que va començar a caure 5 minuts abans de començar l'Auditoria Ciutadana de Moià, una vintena de persones es varen reunir a la sala d'exposicions de Can Carner. 
 
En aquesta reunió a més de presentar el projecte es va constituir el primer grup de treball, amb representants d'AraMoià, Entesa per Moià, CiU, CUP, a més d'algun veí a títol individual, i els representants de l'ADMM - MoiàDeute entitat promotora del projecte. l'Auditoria Ciutadana de Moià també compta amb el suport de la revista local la Tosca per a difondre la informació treballada durant el procés.
 
La reunió va servir per tractar alguns aspectes de caràcter més tècnic referents a la sol·licitud de la informació a l'Ajuntament, la utilització de les dades personals, la llei 19/2013 sobre transparència, accés a la informació i bon govern, entre d'altres.
 
Durant la reunió es va posar sobre la taula possibles expedients a treballar en aquesta primera fase, començant per les obres de pavimentació i urbanització del carrer Magí Vilardell (el mur del final del carrer Massamsó). Aparentment, tot i que és una obra que no te massa complicacions ni particularitats, va ser executada per Contratas ANCO una empresa que l'associació ha denunciat als jutjats per altres obres i que l'ajuntament ha portat a la oficina antifrau pel mateix motiu. 
 
Es va parlar de dos expedients més per ser estudiats en el futur un cop finalitzat el de Magí Vilardell. Aquests són la ronda de les illes i sector Can Patiràs, i el Carrer Erasme de Gònima. De totes maneres el grup es mostra obert a noves propostes aportades pel veïns, grups municipals o entitats.
 
La primera sessió de treball serà el dilluns 15 de setembre a les 21.30h a la sala d'exposicions de Can Carner (entrada per la plaça del Casal) i les portes restaran obertes a tothom que li interessi participar tant en aquest expedient en particular com en el conjunt del procés.
Arxivat a