Aquest divendres la terrassa del Restaurant Passeig quedarà tocat per la tramuntana amb la visita del Grup d'Havaneres Cor de Catalunya, que posarà música a un sopar que celebra la seva tercera edició i que consistirà en un pica pica amb gaspatxo de llagostins, anxoves de l'escala amb albergínia blanca i confitura de tomàquet, escopinyes amb oli de carbó, musclos a la marinera i cargols de punxa al vapor amb vinagreta.
Com a plats principals, se servirà un arròs negre de sípia amb allioli de farigola i un suquet de pescadors. De postres, xarrup de llimona amb mar de cava. Tot acompanyat amb vins de la DO Pla de Bages.
L'àpat començarà a dos quarts de 10 i és imprescindible, en el cas de voler anar-hi, trucar al 93 876 92 26 per fer la reserva. També hi ha l'opció d'enviar un correu electrònic a info@quinpasseig.com.
El Passeig, escenari d'havaneres
El Sopar amb cantada d'havaneres celebra la seva tercera edició
04
de setembre
del
2014
El més llegit