ADMM impulsa una Auditoria Ciutadana del deute de Moià

El proper divendres es farà una primera reunió oberta d'on ha de sortir el grup promotor que començarà a treballar els temes que es determinin

Redacció
01 de setembre del 2014
El proper 5 de setembre a les 8 del vespre a Can Carner l'Associació Veïnal d'Afectats pel Deute Municipal de Moià (ADMM – MoiàDeute), en col·laboració amb diferents representants dels partits polítics que tenen activitat a Moià, l'ajuntament, representants d'altres entitats del poble, veïns en general i veïns afectats directament, s'organitzaran per impulsar una Auditoria Ciutadana per començar a determinar de manera conjunta i pública la naturalesa del deute de Moià
 
A partir de l'estudi d'alguns expedients de legislatures anteriors que han incidit de manera important en la generació de deute, l'auditoria vol esbrinar si aquest deute s'ajusta a la realitat, si era necessari i si s'ha fet tot de forma regular. La idea és que la realització d'aquesta auditoria pugui ser un punt de trobada i d'intercanvi d'impressions al voltant del deute, obtenir-ne nova informació i poder així arribar a unes conclusions consensuades i compartides que permetin explicar als veïns com s'ha generat, si més no, una part d'aquest deute.
 
Aquest divendres es crearà el grup promotor, es marcarà un calendari i es triaran els temes a estudiar en aquesta primera fase. Tot l'estudi es farà de forma pública i oberta al poble per si hi ha veïns que estiguin interessants a participar en l'estudi d'un dels expedients, hi pugui participar. 
 
El període previst per realitzar aquesta primera fase és de setembre de 2014 a març de 2015 quan es realitzarà un acte per a presentar l'informe final dels diferents expedients estudiats i les conclusions a les quals s'hagi arribat. Durant el procés també es facilitarà informació parcial als veïns per facilitar el debat públic.
Arxivat a