La imatgeria de Barcelona es mostra a Manresa en la Ballada

El seguici festiu manresà tornarà la visita per les Festes de Santa Eulàlia, el febrer de 2015

per Pere Fontanals, Manresa, 31 d'agost de 2014 a les 19:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatgeria de Barcelona fent la Ballada a la plaça Major de Manresa. Foto: Aina Font

El seguici festiu de Barcelona ha estat la principal novetat que s'ha pogut veure aquest diumenge a la plaça Major durant una Ballada molt assolellada i amb molta presència de públic. La visita barcelonina s'emmarca dins de la commemoració del Tricentenari de la Guerra de Successió que fixa unes línies de col·laboració entre la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa i l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona. La imatgeria de Barcelona es podia veure al Museu Comarcal des del passat 19 d'agost.
 
L'acte ha tingut el seu prolegomen en la sortida en cercavila de l'Àliga, els Gegants i els Capgrossos Macers des del Museu Comarcal a 2/4 de 10 del matí. Després de la Ballada de la imatgeria, la dansa ha continuat a la plaça Major amb el tradicional ball de la Bolangera i el ball del rossinyol, per finalitzar amb la plaça sencera ballant sardanes.
 
La imatgeria de Manresa tornarà la visita a Barcelona per la Festa de Sant Eulàlia, el febrer de 2015.

 

Participació