L'Estalània omple, però amb menys parades que el 2013

Pere Fontanals
31 d'agost del 2014
Aspecte de l'Estelània a mitja tarda, poc després d'obrir. Foto: Pere Fontanals

La Muralla del Carme ha sigut aquest dissabte de la tarda a mitjanit l'escenari de l'activitat Muralla en Festa, celebració que va de la mà d'Estelània en el marc de la Festa Major. Les parades de la fira de temàtica independentista han registrat cues durant gairebé tota la jornada, malgrat que enguany hi havia menor presència d'estands.
 
Estelània és una fira itinerant de temàtica independentista que va néixer l'any 2009 a Arenys de Munt i que reuneix entitats, artesans, projectes i empreses compromeses amb el clam independentista oferint productes diversos amb la iconografia independentista i de l'estelada. A l'Estalània també hi havia els estand de l'ANC i dels seus cadells de l'ANJI i fins i tot un sis-cents estelat que viatjarà fins al referèndum d'Escòcia per fer-hi una estelada amb espelmes.
 
Aquesta era la segona edició de la fira que es fa a Manresa, després que l'any passat tingués bona acollida per part del públic, i la dotzena que se celebra a tota Catalunya.
 
Aquesta fira ha permès, a més a més, tenir el tram de la Muralla del Carme tancada als vehicles a motor, de manera que els vianants han pogut passejar tranquil·lament per l'ample de la via.