Campanya per la Festa Major sobre els riscos de drogues i alcohol

L'entitat Somnit, de Creu Roja, instal·larà carpes a la Plana de l'Om fins diumenge; i al carrer de Sant Miquel, el dilluns dia 1 de setembre

per Redacció, 29 d'agost de 2014 a les 18:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa coordinarà durant la Festa Major una campanya d'informació i prevenció de riscos associats al consum d'alcohol i altres drogues, sobretot cànnabis, en espais d'oci nocturn entre la població adolescent i jove. L'actuació es durà a terme dins del programa de Prevenció de Drogodependències, amb la col·laboració de Nits de Qualitat (Nits Q).
 
Somnit, una entitat que forma part de Creu Roja Barcelona i contractada pel Departament de Salut de a Generalitat de Catalunya, instal·larà una carpa on s'informarà durant quatre nits sobre pautes de conducta preventives per reduir els riscos entre la població adolescent en relació al consum d'alcohol i altres drogues. A més oferirà la possibilitat de realitzar tests d'alcoholèmia i repartirà ampolles d'aigua en envàs individual per tal de retardar el consum d'alcohol, material informatiu sobre drogues, i preservatius. A banda, hi haurà parelles d'intervenció que actuaran dins de la festa facilitant informació.
 
Les nits del divendres 29, dissabte 30 i diumenge 31, Somnit instal·larà una carpa ala Planade l'Om, i el dilluns dia 1 de setembre, l'instal·larà al carrer de Sant Miquel, a la placeta on hi ha el forn de pa Montlló ila Farmàcia Sala; des de les 23.30 fins a les 3.00 de la matinada.

 

Participació