«La extraña pareja» torna a Manresa per Festa Major

per Redacció, 25 d'agost de 2014 a les 20:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'agost de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joan Pera i Antonio Dechent presenten 'La extraña pareja' al Kursaal. Foto: MEES

La sala gran del Kursaal acollirà la nova versió de 'La extraña pareja', la comèdia de Neil Simon que van popularitzar Joan Pera i Paco Morán fa 20 anys i que va estar durant 5 anys en cartell a Barcelona. Serà un cop més per la Festa Major de Manresa, el diumenge 31 d'agost (21.00h) i el dilluns 1 de setembre (18.00h), dies abans de la seva estrena al teatre Condal de Barcelona, on estarà en cartell a partir del setembre, i un dia després de veure's al teatre-auditori de Granollers.
 
Aquesta vegada, l'actor Joan Pera compartirà escenari amb l'actor sevillà Antonio Dechent, que farà el paper que encarnava l'actor Paco Morán, que va morir el 2012. Tots dos afronten el repte amb ganes de passar-s'ho molt bé, a l'hora de posar en escena al Kursaal aquesta "comèdia blanca, amb un humor que sorgeix des de la noblesa", segons ha dit Antonio Dechent, molt satisfet de treballar "al costat d'un mestre de la comèdia". 
 
La primera versió de 'La extraña pareja' es va poder veure a Manresa en 8 sessions, a la Sala Ciutat. La primera va ser el 10 de març de 1997. La segona l'1 de setembre del 97 (Festa Major). La 3a 23 de febrer 1998 i la darrera el 31 d'agost de 1998 (Festa Major). L'obra a Manresa la van veure més de 5.000 persones.  
 
Les entrades per veure 'La extraña pareja' tindren un preu de 25 € (20 € majors de 65 anys, menors de 25 i amb carnet Galliner. Es poden comprar a taquilles i per Internet (http://www.kursaal.cat/). 
 
Tapes 'Extraña pareja' a l'Espai Gastronòmic
Aprofitant la presentació de 'La extraña pareja' al Kursaal, el Kursaal Espai Gastronònic ha preparat les tapes Joan Pera i Antonio Dechent, que es podran tastar abans i després de les funcions. La tapa Joan Pera és un timbalet de brandada amb coulis d'albergínia blanca, i la tapa Antonio Dechent és de medallons de patata amb salmorejo amb encenalls d'ibèric.

 

Participació