Sant Domènec s'omple durant la Trobada de bateries

per Noèlia Roger, Manresa, 24 d'agost de 2014 a les 18:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fins a 20 bateries van participar a la trobada a la plaça Sant Domènec. Foto: Noèlia Roger

Amb la plaça plena de gom a gom, 20 bateries d'arreu de Catalunya van començar a crear expectació buscant la seva bateria i guiats per l'Ernest i l'Albert van començar a tocar diferents ritmes en harmonia i van versionar la cançó 'Someone like you' d'Adèle afegint la bateria ja que la peça no en té.
 
Poc a poc, van anar arribant els moments màgics de la vesprada: el bateria que volgués podia fer un solo a dalt l'escenari i els altres posarien ritmes base o farien resposta al ritme que es fes des de dalt. També van convidar a en Marc Tomeu a fer una demostració de com toca, i és que juga molt amb dos pedals per tocar el bombo i fa uns ritmes molt ràpids; li van proposar de fer respostes als bateries del carrer, i hi va haver instant pel qui va voler, fins i tot, va haver intercanvi de solos amb un dels nois a peu de carrer i va ser una bonica baralla d'unió.
 
Van tocar vàries cançons més, fins al punt que s'hi va afegir en Lars, un bateria que els organitzadors coneixien, que van veure entre el públic i van convidar a participar entre els bateries que hi havia a peu de carrer. Va arribar el moment estrena de l'espectacle; el guitarrista manresà Jordi Martínez acompanyat per Xavi Centellas als teclats, Alexis Cabrillana al baix, junts i agraïts, amb les bateries, van interpretar 'In a catalan way' del disc instrumental, primer treball de'n Jordi 'ADN'. Una interpretació magistral, estrena enèrgica i que es va notar que en gaudien al màxim.
 
Una trobada on també van fer participar molt al públic (en contacte sempre), agraint a les entitats col·laboradores i a la gent per la seva presència i ajuda, molt bona obertura de festa major amb un ambient molt festiu i ple de caliu, que ja es va notar als assajos.

 

Participació