La FMA 2014 s'estrena aplegant 350 cercatasquers

L'Alternativa tindrà diverses xerrades i actes durant la setmana fins dijous que comencen els concerts a la plaça Puigmercadal

Pere Fontanals
23 d'agost del 2014
Els Batrakes, la guita i la mulassa de Vic ballant a la plaça Major durant el cercatasques. Foto: Pere Fontanals

Si l'afluència de gent ha estat massiva aquest dissabte a la tarda al Correaigua de la Festa Major, no menys populosa ha estat l'estrena de la FMA que ha aplegat a uns 350 participants en el cercatasques que se celebra pel vespre-nit.
 
En una cercavila que segueix un seguit de bars del nucli antic de Manresa, el cercatasques ha estat guiat i acompanyat per la xaranga la Chomba, els Batrakes i la guita de la Gatzara, els bastoners de Manrúsia Van del Pal i la Mulassa de Vic portada pels Sagals de la capital d'Osona.
 
El recorregut ha començat a la Panxa del Bou, ha fet temps a la plaça Major, en el seu camí pels bars del nucli antic i finalitza a la mitjanit a la plaça de la Música on hi haurà el fi de festa amb Trestosterona Party.

Els actes de la FMA de Manresa continuaran durant la setmana amb xerrades, actes i la FMA Infantil, i a partir de dijous amb els tradicionals concerts a la plaça Puigmercadal.