Aigua, pubillatge i Moscada infantil, trets de sortida de la Festa Major

El programa d'actes de la Festa Major de Manresa comença el proper cap de setmana amb un gruix important d'activitats

Redacció
20 d'agost del 2014
El Correaigua ha donat el tret de sortida a la Festa Major.
El Correaigua ha donat el tret de sortida a la Festa Major. | Jordi Preñanosa
El Correaigua donarà el tret de sortida a la Festa Major. Foto: Jordi Preñanosa

La Festa Major de Manresa s'estrena aquest cap de setmana amb un gruix d'activitats per començar a recuperar la normalitat després de vacances.
 
Com és habitual, el Correaigua serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa i mullar, pintar i enfangar qualsevol jove i no tan jove que s'hi acosti, dissabte a partir de 2/4 de 5 de la tarda sortint des de la plaça Europa. També dissabte a l'Espai d'Art del Cercle Artístic s'inaugurarà l'exposició 'Mostra J. Barés'. Serà a les 8 del vespre. I per als que no siguin tant d'art i siguin més aficionats a la sonoritat, a la mateixa hora a la plaça de Sant Domènec es portarà a terme la 6a Trobada de Bateries.
 
Diumenge engegarà a la sobretaula amb futbol. A partir de les 5 al Gimnàstic Parc es disputarà el Trofeu Gimnàstic 2014 entre l'equip local i el CF Solsona. Una hora més tard, al mateix lloc, donarà inici el XXXVII Trofeu Ciutat de Manresa, entre el juvenil preferent de l'equip local i el sènior del CF At. Gironella.
 
Per qui no sigui gaire d'esports, al centre de la ciutat hi haurà a partir d'1/4 de 7 de la tarda la Cercavila de pubilles, sortint del carrer Talamanca, que anirà fins a Crist Rei i tornarà fins a la plaça Sant Domènec, on a partir de les 7 de la tarda es farà la Proclamació de la Pubilla i l'Hereu de Manresa 2014, que substituiran Carlota Gallés i Xavier Serra.
 
A la mateixa hora que la proclamació de la pubilla i l'hereu, però a la plaça Major començarà el Taller de diablons i tabalons, com a prèvia a la Moscada infantil que començarà a les 8 del vespre i passarà pel carrer Cap del Rec, plaça del Carme, carrer del Carme, carrer Joc de la Pilota i Sobrerroca, abans de tornar a arribar a la plaça de l'ajuntament. Finalment, per tancar el primer cap de setmana de Festa Major, la Sala Gran del Kursaal acollirà a les 9 del vespre l'espectacle '1714, diari d'una esperança' a càrrec de l'Esbart Cor de Catalunya.
 

Programa de Festa Major



Històric de galeries de fotos

Correaigua

Correaigua de 2013

Correaigua de 2012

Correaigua de 2011

Correaigua de 2010

Correaigua de 2009


Pubillatge

Pubilla i hereu de 2013

Pubilla i hereu de 2012

Pubilla i hereu de 2011


Moscada infantil

Moscada infantil de 2013

Moscada infantil de 2012

Moscada infantil de 2011

Moscada infantil de 2010

Moscada infantil de 2009