Sor Lucía presideix la Festa de l'Arbre Fruiter de Moià

CIC Moià
18 d'agost del 2014
L'alcalde Dionís Guiteras, i Sor Lucía Caram dirigint-se al Parc Municipal on es feia la festa. Foto: CIC Moià

Moià ha viscut aquest diumenge la Festa de l'Arbre Fruiter com a colofó de la Festa Major que ha viscut els darrers deu dies, amb la presència de Sor Lucía Caram i representants d'altres entitats. A la tarda s'ha fet la recepció a l'Ajuntament i posteriorment la comitiva s'ha dirigit al Parc Municipal on s'ha fet la plantada simbòlica de dues nogueres.
 
Al parc, ple de gom a gom per seguir l'acte, Xavier Vidal, en representació del Consell, ha fet el primer parlament; l'ha seguit un recital de poesia del Tricentenari a càrrec del grup de lectura de l'Esplai. Després s'ha lliurat el premi Francesc Viñas a la virtut i el civisme, i també s'ha reconegut l'entitat Modilianum.
 
L'acte ha finalitzat amb l'homenatge a la vellesa a càrrec del matrimoni Vives, el pronunciament del veredicte del concurs de dibuix infantil, i l'actuació del grup de cambra Sons d'Art. Sor Lucía Caram, com a presidenta de la Festa, ha fet el darrer parlament, abans d'acomiadar l'acte amb la interpretació de l'himne de l'Arbre Fruiter.
Arxivat a