Primer cas d'èxit del Punt d'Atenció Reempresa al Moianès

Es tracta de la cessió de l'establiment Cal Gavi després de la jubilació de la seva propietària

Redacció
08 d'agost del 2014
El dia 31 de juliol es va signar la primera cessió d'una activitat mitjançant el Programa Reempresa del Consorci del Moianès. Es tracta de l'establiment Cal Gavi, una botiga de roba i complements situada a Moià i amb 50 anys d'història, de la que la seva propietària s'ha jubilat recentment. L'Olga Monrós ha estat la persona reemprenedora que donarà continuïtat al comerç, i tot i que seguirà amb la mateixa línia, aportarà noves tendències, tipus assessorament d'una personal shopper i apostarà per tenir major presència a les xarxes socials. 
 
L'ús del Programa Reempresa per a realitzar aquest tipus d'operacions, és molt avantatjós per a les dues parts, cedent i reemprenedor, ja que garanteix fiabilitat i transparència i la possibilitat de rebre el suport dels tècnics de l'Àrea d'empreses i emprenedors del Moianès en tot el procés i realització del pla de cessió i del pla de reempresa.
 
El Consorci del Moianès, des que va signar l'Acord de col·laboració amb Diputació de Barcelona i Cecot l'any passat per a la implantació de la Reempresa a nivell local, ha gestionat 11 projectes, 4 projectes cedents i 7 projectes de reemprenedoria, s'han iniciat 3 processos dels aquest ha estat el primer finalitzat amb èxit.
Arxivat a