El Pla especial del Catàleg de masies i cases rurals de Cardona, en marxa

Al municipi hi ha 214 cases que entren en el pla especial

per Redacció, 8 d'agost de 2014 a les 07:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple de l'Ajuntament de Cardona, en sessió ordinària celebrada el dia 3 de juliol, va aprovar inicialment el Pla especial del Catàleg de masies i cases rurals del sòl no urbanitzable de Cardona elaborat pels serveis tècnics municipals, que inclou el catàleg de masies i cases rurals del sòl no urbanitzable de Cardona subscrit per l'arquitecte Judit Fàbrega Freixes i que identifica les 214 masies i cases rurals catalogades que hi ha al municipi.
 
El Pla i el Catàleg es troben en període d'informació pública per un termini de 30 dies, a comptar a partir de la darrera publicació d'aquest anunci, que s'inserirà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al diari Regió 7, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web municipal. Durant aquest temps, les persones interessades podran presentar-hi les al·legacions que considerin oportunes a les oficines de l'Ajuntament.
 
Aquest document té com a objectiu regular i definir els paràmetres urbanístics que afecten les masies i les cases rurals del municipi en sòl no urbanitzable, així com facilitar als propietaris la tramitació de qualsevol actuació d'obres de reconstrucció i rehabilitació de les edificacions catalogades i l'aprovació dels usos associats. L'elaboració del Pla és fruit de l'aplicació de la Llei d'Urbanisme, que obliga a tots els municipis a comptar amb una normativa d'aquestes característiques per aquest tipus de construccions.

 

Participació