Precipitacions de 56mm a Moià en una hora i mitja

CIC Moià
07 d'agost del 2014
A Moià ha caigut una important tromba d'aigua aquest dimecres. Foto: CIC Moià

Moià ha estat la població catalana que ha registrat més pluges aquest dimecres amb 55,7mm registrats entre les 21.00h i les 22.15. La segona població catalana amb més precipitacions ha estat Vic, i la tercera, Calldetanes

A conseqüència de les intenses precipitacions que s'han produit a certs punts de la conca del Llobregat (Riera de Merlès i Riera Gavarresa) i del Ter (Gurri), és possible que alguns afluents augmentin sobtadament el nivell i el cabal.

Protecció Civil recomana evitar els accessos a la llera, punts baixos, guals i creuaments de riu a nivell i traslladar aquestes recomanacions als municipis següents:- Riera de Merlès: Sant Maurici de la Quar, Lluçà, Sagàs, Santa Maria de Merlès, Puig-reig i Gaià- Riera Gavarresa: Oristà, Sant Feliu Sasserra, Santa Maria d'Oló, Avinyó, Sallent i Artés- Riera de Calders: Granera, Monistrol de Calders, Calders i Navarcles- Riu Gurri: Vic, Gurb i les Masies de Roda. L'augment dels cabals anirà disminuint amb la finalització del fenomen tempestuós.

Arxivat a