Talamanca ja té rètols de «Municipi per la Independència»

Redacció
06 d'agost del 2014
El regidor Jordi Graner i un membre d'Units pel Canvi presentant el rètol. Foto: ERC

Talamanca tindrà plaques de 'Municipi per la independència' gràcies a la campanya de micromecenatge que va organitzar Units pel Canvi, formació vinculada a ERC, diumenge passat.
 
ERC-Bages ha celebrat l'èxit de la campanya que fa que des d'aquesta setmana, el municipi de disposi de dues plaques que l'identifiquen com a 'Municipi per la independència'. Homologades, amb totes les certificacions, són idèntiques a les col·locades a Manresa i a d'altres municipis del Bages, i fins servides pel mateix proveïdor.
 
Lluís Oliveras, president d'ERC-Bages, ha manifestat que “el fet no tindria més importància si no fos que arriba després de diferents requeriments i de mesos d'adhesió a l'AMI, fins el Ple Municipal del passat 16 de juliol es va dir que tenien un cost de 1.200 € (600 cada una!) i que no es podrien posar per manca de pressupost”.
 
Units pel Canvi, a proposta dels seus simpatitzants, va fer aleshores una col·lecta popular i les ha pogut adquirir per un preu total de 198,20 €, ambdues, impostos inclosos, i n'ha fet donació al municipi, oferint-se fins i tot a ajudar a la seva col·locació. Ara bé, els republicans no s'expliquen diferència d'imports entre el que es va dir al ple, amb el cost final que s'ha pagat.