Ajuntament i polígons de Sant Fruitós es reuneixen

Es va tractar l'arribada de la fibra òptica, la rotonda de la c16c, la prospecció d'empreses, l'accessibilitat i la seguretat als polígons entre d'altres

Redacció
23 de juliol del 2014
El passat 15 de juliol va tenir lloc la primera reunió del calendari establert de trobades estratègiques bilaterals entre els l'Associació d'empresaris de Sant Fruitós (APAES) i l'Ajuntament, representat per l'alcalde i el regidor de promoció econòmica. Aquestes reunions han de servir per millorar el canal de comunicació entre les dues entitats així com consolidar les propostes i projectes comuns per als polígons i les empreses del municipi. 
 
A l'acte, celebrat a la sala de plens de l'ajuntament, van assistir una desena d'empresaris de les 29 empreses que en són membres actualment. Van parlar de projectes de present i futur tals com la fibra òptica, la rotonda de la c16c, la prospecció d'empreses, l'accessibilitat i la seguretat als polígons entre d'altres.
 
Fins a dia d'avui, des de l'associació s'han impulsat projectes, com el de compra agregada d'energia, estalvi del cèntim sanitari, entre d'altres, que han facilitat una reducció de costos directes per l'empresa. Aquest any, es planteja analitzar la possibilitat de crear un servei mancomunat de seguretat que doni cobertura als 8 polígons que integra /composen l'associació.
 
Entre els temes tractats, a destacar l'interès mostrat d'APAES per al projecte d'activitat de l'aeròdrom que impulsa l'empresa AirPirineus. L'Associació vol estudiar la possibilitat de conèixer el seu projecte ja que creu que pot tenir un potencial de creació de sinèrgies a les empreses del municipi i del territori, com per exemple el servei de courier.