L'Hora del Pati del COAC se centra en el circ aquest dijous

A les 7 de la tarda es farà un taller a càrrec de membres de la Crica i a les 9 del vespre el manresà Moi Jornada presenta 'Vals'

Redacció
22 de juliol del 2014
Aquest dijous l'Hora del Pati de la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya continua les seves activitats al pati de la Casa Lluvià de Manresa. A les 9 del vespre el manresà Moi Jornada presenta 'Vals', un espectacle de circ per a públic infantil i familiar, on el protagonista, el prestigiós acordionista Moijail Jodanov, vol oferir el seu millor concert. Diu que la vida és com 'Vals', harmònica, fluida i senzilla. Però a vegades no és tan fàcil, en un imprevist la melodia pot esdevenir caòtica i no trobar el compàs, la partitura i els papers i allò que et dona seguretat desapareix per moments. Teatre gestual, música en directe, participació i malabars ompliran l'escenari de poesia i comicitat. 
 
A les 7 de la tarda també es farà un taller de circ per a nens i nenes a càrrec de membres de La Crica, associació de circ. 
 
Tant el taller com l'espectacle són gratuïts, per poder realitzar els tallers és imprescindible fer inscripció prèvia al telèfon 93 875 18 00 o al c/el [email protected]
 
L'Hora del Pati compta enguany amb la col·laboració de Fira Mediterrània de Manresa, La Ludoterra, el CAE, Construccions Cots i Claret, La Panxa del Bou, El Cercle Artístic de Manresa i La Crica, Associació de Circ.