ERC preguntarà al ple sobre el soroll al carrer Canonge Montanyà

Ha presentat una bateria de preguntes a aquest efecte

Redacció
15 de juliol del 2014
Diferents veïns i veïnes del carrer Canonge Montanyà de Manresa han manifestat repetidament les seves queixes pels sorolls nocturns ocasionats per part de la clientela dels bars City Arms i Ítaca, situats respectivament als números 4 i 7 de l'esmentat carrer. Tenint constància que en més d'una ocasió s'han fet denúncies a la policia local, el Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya formula presenta, al govern en el ple d'aquest dijous, 17 de juliol, una bateria de preguntes per conèixer el nombre exacte de denúncies presentades i quina ha estat la resposta de la policia local.
 
En concret, les preguntes que es formularan són les següents:
 
  1. Quantes denúncies telefòniques i/o per escrit s'han rebut per part de veïns/nes del carrer Canonge Montanyà motivades per sorolls nocturns provocats per la clientela dels bars City Arms o Ítaca?
  2. Quin tractament s'ha donat a aquestes denúncies?
  3. Quantes visites ha efectuat la policia local als bars esmentats, amb motiu de les trucades i/o denúncies dels veïns/nes?
  4. S'han donat orientacions o mesures a prendre als responsables dels locals per tal d'arranjar la situació?. Quines han estat?.
  5. Quines actuacions ha dut a terme la policia local arran de les visites?
  6. S'han dut a terme mesuraments sonomètrics als locals esmentats? Quants mesuraments? Quins resultats han donat?
  7. S'ha obert algun expedient sancionador als responsables dels bars esmentats?