Es prepara una nova edició de la caminada nocturna de Guardiola

Ho organitza la Guíxola Cercle Cultural

Redacció
15 de juliol del 2014
El pla de l'Església de Sant Salvador de Guardiola serà el punt de sortida, aquest dissabte 19 de juliol a les 9 del vespre, de la tradicional Caminada Nocturna que organitza el Cercle Cultural La Guíxola. Les inscripcions per poder participar a l'activitat es poden fer fins el dia 16 a qualsevol de les botigues del poble o bé per via telefònica, trucant al número 93 835 81 83. El preu és de 6 euros, en el cas dels adults, i de tres per a nens i inclou l'àpat del sopar que tindrà lloc un cop hagi finalitzat la caminada, cap a les onze de la nit, a les alzines de l'església. 
 
La caminada nocturna de La Guíxola és una de les activitats més destacades del calendari de sortides que l'entitat desenvolupa durant l'any amb propostes com la caminada de Dilluns de Pasqua, el passat 14 d'abril; la caminada fins a Montserrat, del 8 de juny, o la que va tenir lloc fins a l'església de Sant Pere Brunet, del passat 29 de juny, amb motiu de la festivitat de Sant Pere. 
 
A banda del vessant de propostes directament vinculades a la natura i el patrimoni natural del poble, el Cercle Cultural La Guíxola participa de forma habitual amb activitats pròpies a les celebracions tradicionals del municipi. Aquest va ser el cas de l'exposició de fotografies antigues que l'entitat va organitzar per Sant Marc a partir del fons d'imatges que l'ajuntament va adquirir al fotògraf Francitorra amb instantànies de celebracions i festes del municipi preses durant les dècades dels 50 i 60. L'exposició va haver de prorrogar els dies d'obertura al públic davant l'expectació que va aixecar entre els guardiolencs i guardiolenques. 
 

Més informació