Papiroflèxia i Faust, a la 3a cita de l'Hora del Pati del COAC

A partir de les 7 de la tarda al pati de la Casa Lluvià

Redacció
15 de juliol del 2014
Aquest dijous, dins del marc del cicle d'activitats culturals d'estiu L'Hora del Pati, organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, es farà un taller de papiroflèxia i una vetllada musical amb el grup Faust.
 
D'una banda, a les 7 de la tarda, i al pati de la Casa Lluvià hi haurà el taller de papiroflèxia a càrrec de l'especialista Jordi Adell, una activitat ja clàssica al cicle i que sempre compta amb molt bona acollida per part de nens i grans. 
 
A les 10 del vespre concert del grup Faust. Els seus components han crescut entre els camps del Bages i han creat el seu propi repertori que interpretaran en format acústic. Combinant la suau carícia de l'arc del violí, l'arpegi del piano i el puntejat de la guitarra, busquen una nova dimensió a les seves cançons i ens convidem a gaudir-les en directe. Faust està format per Laura Casals, violí, Pere Tió, piano, Aleix Badia, guitarra elèctrica i Pol Ribera, veu i guitarra.
 
Tant el taller com l'espectacle són gratuïts, per poder realitzar els tallers és imprescindible fer inscripció prèvia al telèfon 93 875 18 00.
 
L'Hora del Pati compta enguany amb la col·laboració de Fira Mediterrània de Manresa, La Ludoterra, el CAE, Construccions Cots i Claret, La Panxa del Bou, El Cercle Artístic de Manresa i La Crica, Associació de Circ.