Un taller de maquetes i un concert de jazz a «L'hora del pati»

Aquest dijous a partir de les 7 de la tarda

Redacció
09 de juliol del 2014
Aquest dijous, 10 de juliol comencen les activitats amb un taller de maquetes a les 7 de la tarda. Amb l'ajuda de les arquitectes Anna Ollé i Roser Ollé els nens i les nenes aprenen a interpretar l'espai reproduint-lo a una altra escala. Els actes es faran al Pati de la seu del COAC.
 
A les 10 del vespre el COAC ofereix un concert del duet Georjaz. Aquest duet està format per Berta Sala (veu) i Àlex Rodríguez (guitarra elèctrica), dos joves als que ha unit la passió per la música i especialment pel jazz. Van guanyar el concurs de Joves Talents del Conservatori de Manresa i els Pòdiums de Música Moderna de Sant Joan de Vilatorrada, ambdós enguany, això els ha obert les primeres portes per aconseguir el seu objectiu; anar a tocar a llocs on hi hagi gent amb qui poder compartir la seva música. Durant el seu concert podreu sentir diferents estàndards de jazz, així com també alguns temes més moderns.
 
Tots els tallers i espectacles són gratuïts, per poder realitzar els tallers és imprescindible fer inscripció prèvia al telèfon 93 875 18 00 o al c/e manresa@coac.cat.
 
L'Hora del Pati compta enguany amb la col·laboració de Fira Mediterrània de Manresa, La Ludoterra, el CAE, Construccions Cots i Claret, La Panxa del Bou, El Cercle Artístic de Manresa i La Crica, Associació de Circ.