El Lluís de Peguerà va acollir la trobada anual dels arquitectes

Redacció
07 de juliol del 2014
Trobada anual d'arquitectes a la sala d'actes de l'IES Lluís de Peguera. Foto: COAC


Seguint la tradició de buscar un indret d'interès arquitectònic i simbòlic per portar a terme la Trobada d'Arquitectes anual, la delegació del Bages-Berguedà del COAC va escollir enguany la sala d'actes de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa, un edifici de l'arquitecte Alexandre Soler i March.
 
Una quarantena d'arquitectes de la zona, juntament amb representants d'altres col·legis van prendre part a la trobada, que va començar amb una visita a les obres de restauració de l'edifici. David Soldevila, arquitecte director de les obres va explicar als arquitectes el procés de rehabilitació d'aquest edifici que des de la seva construcció ha viscut 6 processos de reforma diferents. Tot seguit es va servir un sopar informal a l'Aula Magna de l'Institut.
 
Durant l'acte es va reconèixer en el seu 25è aniversari de col·legiació als arquitectes Josep Armengol, Enric Masana, Pere Santamaria i Joan Ribera, als qui van lliurar un record, Jordi Ludevid, president del Consejo Superior de Colegios de Arquitectos de Espanya, Lluís Comeron, degà del COAC, Manel Casadevall, president de la demarcació de Barcelona del COAC i Ramon Bacardit, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manresa.
 
La trobada va comptar amb el patrocini de l'UTE Lluís de Peguera, (Grup Soler i Oproler) i la col·laboració de l'IES Lluís de Peguera i de cervesa Moritz.