El CIO Cal Gallifa dóna formació ocupacional a 30 usuaris

Des de finals d'any s'han programat els cursos 'Angles: atenció al públic' i 'Operacions auxiliars de serveis administratius'

Redacció
04 de juliol del 2014
L'àrea de Formació del Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació Cal Gallifa de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha finalitzat durant els darrers dies els dos cursos de formació ocupacional que havia programat des de finals d'any. Una trentena de persones han participat als cursos Anglès: atenció al públic, de 220 hores, i Operacions auxiliars de serveis administratius, de 450 hores. Aquesta formació ha comptat amb el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu amb l'objectiu de millorar la qualificació professional i la capacitat d'inserció de les persones en situació d'atur.
 
Valoració positiva
La majoria dels alumnes han valorat la formació rebuda com a positiva a través de les enquestes de final de curs. També exposen que veuen més possibilitats de trobar feina gràcies als coneixements, tècniques i hàbits obtinguts durant les sessions de formació. El CIO Cal Gallifa suma un total de 23 cursos de formació ocupacional des de 2005 amb una participació global de 322 persones.