S'inauguren les noves oficines del Montepio

Redacció
04 de juliol del 2014
Inauguració de les noves oficines del Montepio a la plaça Bages. Foto: AjM


L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit a la inauguració de Montepio de Conductors i el Centre de Negocis Joan Font de les noves oficines a la plaça Bages de Manresa. L'ha acompanyat la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez i representants del cossos de seguretat i emergències dela Catalunya Central.
 
L'entitat s'estableix al Poble Nou de Manresa en el marc del pla de creixement de l'empresa, sent una zona que ha crescut notablement en els darrers anys i a tocar del campus univer sitari.
 
Es tracta del tercer punt d'atenció fix de Montepio, a banda de la seu central, a la plaça Sant Jordi de Manresa i l'oficina al passeig dela Pau de Berga. A banda, disposa d'una vintena de delegacions a municipis del Bages, Berguedà, Osona i Anoia.
 
El Montepio de Conductors, que acaba de treure al mercat el producte Montepio Jove, disposarà ara d'un espai preferent al nou Centre de Negocis Joan Font, que acull diferents empreses d'àmbits diversos, però especialment relacionats amb l'automoció. L'entitat sense ànim de lucre va néixer el 1930 i té com a prestació bàsica l'assistència jurídica, la reclamació de danys i la defensa jurídica en cas d'accident de circulació.