Més de 130 mestres assisteixen a l'Escola d'Estiu del Bages

Els cursos s'estan duent a terme durant aquesta setmana a les instal·lacions de la FUB

Redacció
02 de juliol del 2014
Més de 130 mestres assisteixen a les activitats de l'Escola d'Estiu del Bages, organitzada pel Col·lectiu de Docents del Bages. Aquesta és la divuitena edició de l'Escola d'Estiu del Bages que es desenvolupa amb el suport de la Fundació Universitària del Bages (FUB), als locals de la qual tenen lloc els cursos i altres activitats. 
 
Dimarts, dia 1, la conferència inaugural va anar a càrrec de Joan Manuel del Pozo, doctor en filosofia, professor de la Universitat de Girona i exconseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El tema de la conferència va ser 'Els reptes de l'educació en la nova societat'. 
 
Al llarg de la setmana tenen lloc 10 cursos, que van des de gospel fins a com fer entrevistes eficaces amb les famílies, passant per temes diversos d'interès per als ensenyants: neurociències, recursos per als alumnes amb TEA... Com a  novetat d'enguany, cal consignar un curs fet íntegrament en anglès (Arts&Craft). 
 
Els responsables del Col·lectiu de Docents del Bages, que participaran també en diversos actes de celebració del centenari de les Escoles d'Estiu, estan satisfets per la bona resposta dels ensenyants de la comarca del Bages i les comarques veïnes.