La Marxa Nocturna de Regularitat d'Avinyó celebra la 13a edició

Aquest dissabte a partir de les 10 de la nit sobre una distància de 10,7km

Redacció
02 de juliol del 2014
El Centre Excursionista d'Avinyó celebra aquest dissabte a la nit la 13a Marxa Nocturna de Regularitat puntuable per la XVI Copa Catalana de Marxes Tècniques  i de Regularitat, amb un recorregut de 10,7km i una durada aproximada de 2h45', dins l'entorn d'Avinyó.
 
Les inscripcions, per equips d'una, dues o tres persones, seran admeses fins el dijous dia 3 de juliol. Es poden fer per telèfon al 930131919 o personalment al Casal del Passeig, de dilluns a dissabte de 2 a 7 de la tarda, pel mail [email protected] i a la web del centre: www.ceavinyo.org.
 
El preu de la inscripció és de 7 euros per participant soci del CEA, si és federat amb llicència de l'any en curs, per posseïdor de llicència de federacions adscrites a la UIAA, per posseïdor de llicència de federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC i per participant que pertanyi a seccions d'iniciació d'entitats associades al moviment Azimut, així com també si és soci de qualsevol entitat d'Avinyó. Per a la resta de participants el preu és de 8 euros.
 
El sorteig de l'ordre de sortida es farà el divendres dia 4 de juliol a les 8 del vespre al local del CEA, al C/ Del Mig, 23, 2n. pis. El lliurament de dorsals, documentació i el pagament es farà el mateix dissabte dia 5 de juliol a partir de les 8 del vespre al lloc de la sortida.
 
La sortida serà a la plaça Major. El primer equip sortirà a les 10 del vespre. L'arribada serà al Centre Cívic 'Can Tutó'. És obligatori l'ús de motxilla i cal portar lot.
 

Reglament de la Marxa