Dijous comença la 12a «Hora del Pati» organitzada pel COAC

Les activitats s'allargaran fins al 24 de juliol

Redacció
01 de juliol del 2014
Dijous, 3 de juliol torna per dotzè any consecutiu el cicle d'activitats culturals d'estiu 'L'Hora del Pati', organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. El Pati de la seu del COAC a Manresa acollirà en aquest dotzè cicle tallers per a infants a la tarda, jocs de taula i construcció, taller de maquetes, taller de papiroflèxia, taller de circ i tast de cerveses, música i espectacle a la nit. 
 
El tret de sortida del cicle serà aquest dijous, 3 de juliol, a les 7 de la tarda des de La Ludoterra, ens proposen una tarda de jocs a la Casa Lluvià, Jocs de taula i de construcció per a totes les edats. i del CAE ens portaran diversos jocs perquè tan grans com petits puguin jugar una estona. Una mica més tard, a les 9 del vespre tindrem el Tast de Cerveses Musical a càrrec de La Panxa del Bou, amb cerveses Bou i DJ Danilsan. 
 
El dijous, 10 de juliol serà el torn per un taller de maquetes, amb les arquitectes Anna i Roser Ollé a les 7 del vespre, més tard, a les 10 del vespre música de jazz i temes més moderns amb GEOJARZ, un duet molt jove i molt de talent, Berta Sala, veu i Alex Rodríguez, guitarra. 
 
El tercer dijous del mes, 17 de juliol, a les 7 del vespre començarem amb un taller de papiroflèxia a càrrec de Jordi Adell. Més tard, a les 10 del vespre, el grup manresà FAUST, amb Laura Casals, violí, Pere Tió, piano, Aleix Badia, guitarra elèctrica i Pol Ribera, veu i guitarra ens oferiran un concert combinant la suau carícia de l'arc del violí, l'arpegi del piano i el puntejat de la guitarra
 
Finalment, dijous 24 de juliol a les 7 del vespre es farà un taller de circ a càrrec de La Crica, Associació de Circ. Tancarem el cicle d'aquest any a les 9 del vespre amb l'espectacle de circ VALS, espectacle per públic infantil i familiar, a càrrec de Moi Jordana cia de circ.
 
De dimecres a dissabte i fins el 19 de juliol es podrà visitar l'exposició Premi Accèssits 83è Concurs d'Artistes Manresans, amb obres de Ramon Jounou i Jaume Casacuberta, a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià.
 
Tots les activitats són gratuïtes, excepte el tast de cerveses que s'haurà de treure tiquet al preu de 10 Euros. Per poder realitzar els tallers infantils s'ha de fer inscripció prèvia al telèfon 93 875 18 00 o al c/e [email protected].
 
L'Hora del Pati compta enguany amb la col·laboració de Fira Mediterrània de Manresa, La Ludoterra, el CAE, Construccions Cots i Claret, La Panxa del Bou, El Cercle Artístic de Manresa i La Crica, Associació de Circ.