Com fer servir les xarxes socials en la recerca de feina

En una jornada organitzada per PIMEC Catalunya Central i CETIM

Redacció
28 de juny del 2014
Donar pautes per utilitzar de forma correcta i treure el màxim profit de la presència a les xarxes socials en el procés de recerca de feina és l'objectiu del curs que PIMEC Catalunya Central ha organitzat per al proper dimecres, 2 de juliol. La formació, que es desenvolupa en col·laboració amb el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM), tindrà lloc a la seu d'aquesta entitat i anirà a càrrec de la tècnica d'orientació i d'inserció laboral de PIMEC, Thais Rodríguez.
 
La jornada, de dues hores de durada, se centrarà en facilitar pautes per millorar l'ús de les xarxes socials i conèixer com aquest entorn pot contribuir a obtenir contactes professionals. El programa també explicarà la importància de conèixer i millorar la reputació a la xarxa i donarà conceptes bàsics per a la utilització de Linkedin, Facebook i Twitter.
 
Informació i inscripcions
Per prendre part en aquesta jornada, podeu inscriure-us a la secretaria del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, a la pàgina web del col·legi www.cetim.cat, a través del telèfon 93 872 57 62, o bé enviant un missatge a l'adreça de correu electrònic [email protected]