Fotografies al Conservatori a favor del seu manteniment

El recent nascut Amics del teatre Conservatori organitza el seu primer acte aquest dissabte

Redacció
26 de juny del 2014
Neixen els Amics del teatre Conservatori. Aquest és el nom que ha agafat el col·lectiu Conservem el Conservatori, un cop va quedar clar pel resultat del referèndum que el Conservatori té llarga vida. El col·lectiu va estar format per 115 entitats que van donar suport a la campanya del 'No a l'enderroc del Tori.
 
Els Amics del teatre Conservatori, hereus del col·lectiu, està format per unes 40 persones provinents de diverses entitats i també a títol individual i es proposen organitzar activitats periòdiques per tal de donar visibilitat a l'equipament i promou-ne millores.
 
La primera de les activitats serà una 'Sessió fotogràfica' que es farà aquest dissabte 28 de juny, de 9 a 12 del migdia al mateix Conservatori. La sessió és oberta a tothom i cal fer una inscripció prèvia, enviant un correu a [email protected]
 
Per aquesta sessió fotogràfica hi hauran obertes les dependències del teatre Conservatori, l'Espai Sant Domènec i els locals de les entitats que hi tenen la seva seu (Orfeó Manresà, Els Armats, Cine Club, El Galliner i Imagina't).