Roger Riera pronunciarà el pregó de la Nit de l'Esportista

Se celebrarà aquest dijous 26 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, al Kursaal

Redacció
23 de juny del 2014
El club de futbol Gimnàstic de Manresa i l'Obra Social de la Caixa han signat un acord pel q ual aquesta entitat financera torna a fer una aportació de 2.300 euros per col·laborar en l'organització de la 44ena edició de la Nit de l'Esportista de Manresa, que se celebrarà aquest proper dijous 26 de juny.
 
L'acte de signatura d'aquest acord va tenir lloc dijous passat a l'oficina de la Caixa del Passeig Pere III, al qual hi van assistir l'alcalde de Manresa i regidor d'Esports, Valentí Junyent; el Director d'Àrea de Negoci Bages sud – Manresa, Tomàs Xavier Subirà; la sostdirectora d'Oficina, Jèssica Arce; i el president del Gimnàstic de Manresa, Miquel Sebastià Morros.
 
El Gimnàstic de Manresa, juntament amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, i la col·laboració de diferents mitjans de comunicació local, és l'entitat encarregada d'organitzar l'edició d'enguany de la Nit de l'Esportista de Manresa que se celebrarà el dijous 26 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Kursaal de Manresa.
 
Per la seva vinculació esportiva amb el Club Gimnàstic de Manresa, Roger Riera, capità de l'equip juvenil A del Barça guanyador de la UEFA Youth League, pronunciarà el pregó de la festa.
 
Durant l'acte hi haurà l'espectacle de ball dirigit per la coreògrafa Dava, l'actuació musical del grup Natxo Tarrés & The Wireless.