Moià concentra les catifes de flors de Corpus en un carrer

CIC Moià
22 de juny del 2014
Una de les catifes era una reproducció d'una de 1960. Foto: CIC Moià


Recordant velles tradicions, i per tercer any consecutiu, aquest diumenge ha tingut lloc a Moià la confecció de catifes florals al carrer tot recordant el guarniment dels carrers per on passava la processó de Corpus.
 
Enguany, com a novetat, les catifes s'han confeccionat totes al carrer Sant Antoni, en comptes de en diferents carrers com en les altres edicions. D'aquesta manera els moianesos i visitants han pogut gaudir de totes les creacions al ser el carrer de més trànsit de vianants, d'accés a l'església i als comerços del centre.
 
Enguany s'han confeccionat quatre catifes, com anys anteriors, però han lluït molt més per la seva concentració. Una era la fidel reproducció d'una feta en el mateix carrer el 1960, una altra s'ha confeccionat a les escales de l'església, i les restants el carrer mostraven figures que els vilatans i forasters han pogut gaudir tot passejant.
 
Cal esmentar també que les botigues del carrer s'han sumat a la iniciativa i han decorat les seves entrades amb flors i domassos als balcons per donar un major relleu i color a aquesta tradicional diada moianesa.
Arxivat a