Moià concentra les catifes de flors de Corpus en un carrer

per CIC Moià , Moià, 22 de juny de 2014 a les 17:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una de les catifes era una reproducció d'una de 1960. Foto: CIC Moià


Recordant velles tradicions, i per tercer any consecutiu, aquest diumenge ha tingut lloc a Moià la confecció de catifes florals al carrer tot recordant el guarniment dels carrers per on passava la processó de Corpus.
 
Enguany, com a novetat, les catifes s'han confeccionat totes al carrer Sant Antoni, en comptes de en diferents carrers com en les altres edicions. D'aquesta manera els moianesos i visitants han pogut gaudir de totes les creacions al ser el carrer de més trànsit de vianants, d'accés a l'església i als comerços del centre.
 
Enguany s'han confeccionat quatre catifes, com anys anteriors, però han lluït molt més per la seva concentració. Una era la fidel reproducció d'una feta en el mateix carrer el 1960, una altra s'ha confeccionat a les escales de l'església, i les restants el carrer mostraven figures que els vilatans i forasters han pogut gaudir tot passejant.
 
Cal esmentar també que les botigues del carrer s'han sumat a la iniciativa i han decorat les seves entrades amb flors i domassos als balcons per donar un major relleu i color a aquesta tradicional diada moianesa.

 

Participació