La FUB programa un nou curs de català i castellà de la selectivitat

El curs s'impartirà en horari de matí -de 9h a 13h-, de dilluns a divendres entre el 2 i el 18 de juliol

Redacció
20 de juny del 2014
La Fundació Universitària del Bages ha programat una segona edició del curs adreçat a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que vulguin accedir a estudis universitaris d'educació infantil o primària. Es tracta d'un curs centrat en la preparació de les Proves d'Aptitud Personal (PAP) en llengua catalana i castellana de la selectivitat, ja que des d'aquest any, per accedir a aquests estudis, caldrà superar aquestes dues proves amb un 5 de mitjana com a mínim entre les dues qualificacions. 
 
El curs s'impartirà en horari de matí -de 9h a 13h-, de dilluns a divendres entre el 2 i el 18 de juliol i anirà a càrrec d'una professora especialista en la preparació d'aquestes matèries de cara a la selectivitat i de dos docents més especialistes en els diferents temes que es tractaran durant la formació. Entrenarà els alumnes per a les proves tant de llengua com de literatura catalana i castellana treballant des de la comprensió de textos, fins a l'expressió escrita, temes de literatura i qüestions lingüístiques. La formació combinarà la teoria amb molta pràctica i comptant amb la participació activa de l'alumnat. 
 
Els alumnes que facin aquesta formació a la FUB i posteriorment es matriculin dels estudis d'Educació Infantil en aquesta institució universitària, recuperaran l'import de la matrícula del curs de llengua, que és de 150 euros.
 
Aquesta és la segona edició d'aquest curs que programa la Fundació Universitària del Bages. La primera es va dur a terme entre els mesos de març i de juny per a alumnes que s'examinaven de selectivitat aquest mes de juny. La valoració que n'han fet la desena d'alumnes que hi han participat ha estat molt positiva, que han qualificat amb un 9,15 sobre 10 la seva satisfacció amb la formació rebuda.