Damià Olivella completa el seu objectiu amb micromecenatge

El cantant manresà aconsegueix el finançament per gravar el seu tercer disc en català "Origen"

Noèlia Roger
18 de juny del 2014
El dia 17 de juny es va aconseguir arribar als 4200 euros que Damià Olivella demanava a través de Verkami per finançar l'enregistrament, la mescla i la masterització del seu darrer treball 'Origen'. 
 
A 11 dies (18 de juny) de que s'acabi el projecte per seguir fent donacions a canvi de recompenses, com la compra anticipada del disc, entrades, samarretes, presenciar un assaig, ser un músic més de la banda per un dia o tenir un concert privat a casa, entre altres; s'han recollit 4385 euros amb un total de 88 mecenes.
 
"'Origen' és un retorn, un viatge a l'inici, al lloc on les coses comencen, i jo sento la il·lusió d'aquest principi, aquella "guspira" com feia temps no sentia. Amb aquest disc tinc ganes de reivindicar-me, i no he posat límit a la meva creativitat. De moment us puc dir, que a mi m'encanta i tinc moltíssimes ganes de compartir-lo amb vosaltres!", explica el cantant manresà. S'espera tenir el disc enllestit al setembre.
 
Segons declaracions a Manresainfo.cat, Olivella ha decidit donar una recompensa més a tots els mecenes que han participat i hi participin: "Em sento agraït, content, i relaxat. Em vaig marcar un objectiu no massa alt, per no posar molta pressió i assegurar-ne l'èxit i, si passàvem de l'objectiu, com ha passat, ja aniríem més tranquils en tota la producció del disc, i fins i tot, si la cosa segueix pujant fer un bon videoclip, que farem amb tota la gent que hagi col·laborat i ajudat a fer possible aquest nou disc".
 

 

 
 

Participar en el micromecenatge