Les DEIM organitzen un acte amb la directora de Frit Ravich

Se celebrarà el proper dijous a la Sala Polivalent del Kursaal

Redacció
15 de juny del 2014
L’associació DEIM (Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa) posa com a exemple de creixement en èpoques de crisi, una empresa catalana dirigida per una dona amb esperit empresarial, innovadora i amb marcat compromís per la igualtat. 
 
Els orígens de Frit Ravich es remunten a l’any 1963 any en el qual Josep Mª Viader, la primera generació de l’empresa, va deixar de dirigir una granja de pollastres a Maçanet de la Selva per iniciar una aventura empresarial venent patates fregides i fruits secs... 
 
De la història de l’empresa i com ha evolucionat fins el dia d’avui, en parlarà el proper dijous 19 de juny, Judith Viader i Codina, Directora General de l’empresa Frit Ravich des de l’any 1993. Frit Ravich és una empresa que va començar amb un local de 270 m2 i que recentment ha inaugurat un magatzem amb una superfície de 18.000 m2. Actualment té una plantilla de 800 treballadors i aquest passat 2013 va facturar més de 165 milions d’euros. 
 
Judith Viader, arran de la seva direcció, ha tingut el reconeixement de diversos premis com a empresària-emprenedora i com a model a seguir, tenint una empresa sanejada financerament i que, malgrat l’hostaleria i l’alimentació ha estat un sector castigat, ha pogut seguir creixent i augmentar la plantilla de treballadors. 
 
DEIM (www.deim.cat) dins el cicle de xerrades sobre emprenedoria, convida per primer cop a Manresa a aquesta empresària perquè expliqui de primera mà les experiències de Frit Ravich i com ha pogut innovar, créixer i crear llocs de treball. 
 
El sopar col·loqui serà aquest proper dijous dia 19 de juny, a les 20:30, a l’espai gastronòmic del Kursaal. És un sopar obert a tothom, on hi haurà una exposició per part de Judith Viader i posterior col·loqui. Els tiquets del sopar es poden adquirir a les mateixes taquilles del Kursaal o bé per internet, a la pàgina web del Kursaal. El preu del sopar col·loqui és de 30 euros i 27 euros pels socis de DEIM.