Lluís Llach participarà a l'acte «Votem!!!» a Manresa

Que se celebrarà el proper 29 de juny a l'entorn de la plaça de la Reforma

Redacció
13 de juny del 2014
Lluís Llach
Lluís Llach | Adrià Costa
Lluís Llach. Foto: Adrià Costa


El Pacte del Bages pel Dret a Decidir ha confirmat que Lluís Llach serà a Manresa el proper 29 de juny a la plaça de la Reforma durant la celebració de l'acte 'Votem!!!'
 
El Pacte, amb més de 200 entitats adherides, organitza 'Votem!!!', que començarà de bon matí amb la formació de cinc caravanes de cotxes que sortiran de les capçaleres dels sis eixos viaris de la comarca (Cardona, Navàs, Oló, Moià, Monistrol de Montserrat i Castellfollit-Maians). Aquestes caravanes portaran a Manresa la gent de la comarca. Un cop a la ciutat, marxaran, junt amb els manresans i manresanes que s'hi afegeixin, cap a la plaça de la Reforma mitjançant tres cercaviles en les que hi participaran diferents entitats de cultura popular.
 
A la Plaça de la Reforma, les entitats adherides al Pacte participaran en un acte molt espectacular i carregat de simbolisme. Seguidament hi haurà un torn de parlaments que obrirà l'alcalde de Manresa i en el que hi participarà Lluís Llach. Finalment, els assistents a l'acte faran un gran mosaic en el que hi destacarà la "V" de Votem.
 
La jornada comptarà amb moltes sorpreses, des de la confecció d'un mur en el que hi participen les entitats adherides al Pacte del Bages pel Dret a Decidir, a escultures humanes i grups de teatre, corals i altres arts de teatre de carrer, que representaran escenes relacionades amb el dret a votar. L'acte comptarà també amb l'actuació d'algun grup de música, encara per concretar. També durant el matí al carrer Alfons XII hi haurà una fira amb parades de productes nacionals i de la terra.